Tennis, BBQ of Borrel

Fitevent Almelo Editie 2024

Wederom een groot succes

Met veel enthousiasme kijken we terug naar ons FIT Event op 20 juni 2024. Na het succes van het vorige evenement, was het tijd voor de tweede editie van ons unieke concept. Wederom hebben we gebruik mogen maken van de faciliteiten van W.T.C. Beukersweide, waar we een middag vullend programma hebben georganiseerd.

FIT zijn betekent fit in lichaam en geest, maar ook als ondernemer. Wij geloven dat de kracht van professionals hierbij de sleutel tot succes is. Deze professional was deze dag niemand minder dan voormalig professioneel tennisser Paul Haarhuis. Hij heeft ons voorzien van een tennis clinic waaraan actief is deelgenomen en waar nieuwe talenten zijn ontdekt.

 

fitevent co-ondernemers

Aan de slag of in de leer

Naast Paul Haarhuis was ook Kolenboertje aanwezig, die ons via een barbecue workshop heeft voorzien van heerlijk eten. Onder het motto ‘Work hard, play hard’ konden de deelnemers na alle inspanning genieten van een welverdiend hapje en drankje. Hier zijn tijdens de netwerkborrel interessante contacten gelegd, precies zoals wij ons dat graag zien.

 

Onthulling nieuwe huisstijl

De kers op de taart? De onthulling van onze nieuwe huisstijl, die gekoppeld is aan een actualisering van onze website.

Bekijk de aftermovie om een impressie te krijgen van deze geslaagde dag. Benieuwd naar de FIT-heid van jouw onderneming? Neem contact met ons op, zodat we dit samen kunnen bespreken!

 

Hoe was het?

De Aftermovie

Enthousiast geworden over wie we zijn?

Ons team staat je graag te woord.

Contact Form

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.