Door Erik Brink

FIT-event geslaagd!

Samen FIT met Co-Ondernemers

Op donderdagmiddag 30 september 2021 organiseerden we ons allereerste FIT-event bij W.T.C. Beukersweide. De Co-Ondernemers heeft al jaren een goede fit met W.T.C. Beukersweide als zgn. “Grand Slam” sponsor. Daarom leek het ons een leuk idee dat we dit event bij èn in samenwerking met deze actieve tennisvereniging in Wierden kunnen organiseren. Met als centrale thema: FIT zijn als ondernemer. Een aspect dat we, op een sportieve en ontspannen manier, centraal hebben gesteld op die dag. Onder begeleiding van professionele trainers maakt iedereen, ongeacht persoonlijk niveau of fitheid, een leuke sportieve ervaring mee. Een middag met fitness, een beetje gezonde competitie en uiteraard ook tenniselementen.

 

“FIT zijn is voor ondernemers belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend.”

FIT zijn is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend

Dat is iets dat we als Co-Ondernemers vaak merken in onze contacten met onze klanten en relaties. We staan als De Co-Ondernemers dagelijks MKB-eigenaren bij met hun ondernemersvraagstukken. Eigenlijk checken we daarin vaak of een onderneming financieel gezien, qua marketing, qua personeelsbeleid, qua aansturing, qua logistiek, enz…nog wel FIT is. Dat doen we met een uniek concept: ondernemers die ondernemers helpen. Bij de Co-Ondernemers zijn ondernemers betrokken die allemaal hun sporen in hun vakgebied verdiend hebben. En die het klappen van de zweep kennen.

FIT zijn binnen je onderneming

Maar FIT zijn gaat verder: ben je als mens fit in je hoofd, fit in je lijf en ben je nog een goede ‘fit’ met je klanten en je toeleveranciers. Een prachtig thema waar we als sponsor graag handen en voeten aan gaven, samen met de club. Met de professionele ondersteuning van toptrainers zoals Hanneke en Lennard als clubtrainers en met de personal trainers van Good Life uit Wierden stelden we een gevarieerd FIT programma samen. Vrijwilligers van de club hielpen ons erbij en zo konden we een unieke mogelijkheid invulling geven: een daverend gezellig en sportief en ook tennis-gerelateerd FIT-event voor ons relaties. Een tennisclinic, een fitness-training en een tennistoernooi in 1 middag, gelardeerd met muziek, een hapje en een drankje verzorgd door de IJzeren Pot. Een event met een Wierdense signatuur dus. We kijken er vol tevredenheid op terug. En komen graag weer terug voor De Co-Ondernemers FIT-event 2.0.

 

Heb je het event gemist? Bekijk dan de foto’s of check even het filmpje. Of nog beter: zorg dat je gauw een afspraak maakt met een Co-Ondernemer om de FIT-heid van jouw onderneming te bespreken.

FIT zijn doe je samen

After movie Van het FIT-event is ook een korte video-impressie gemaakt.

Die vind je hieronder.

Specifieke vraag? Neem contact op.

Ons team staat je graag te woord.

Contact Form

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.