Door Peter Klaver

Utrecht tweede vestiging voor Co-Ondernemers

Meer dan alleen extra werkplek

Naast de standplaats Almelo heeft Co-Ondernemers nu ook een vestiging geopend in het centraal gelegen Utrecht. Daarmee krijgt de groei van de Co-Ondernemers ook in fysieke vorm meer en meer gestalte. Peter Klaver van de Co-Ondernemers hierover: “Vanaf de maand mei van dit jaar hebben we in het pand ‘The Grid’ aan de Euclideslaan in Utrecht een kantoorruimte betrokken. De tweede vestiging geldt niet alleen als extra werkplek voor de Co-Ondernemers, maar biedt ook een ontvangstmogelijkheid voor ons toenemende klantenbestand in het midden en westen van het land. Een goed bereikbare plek, direct aan de A28, met prima vergaderfaciliteiten”.

 

“De groei van de Co-Ondernemers krijgt ook in fysieke vorm meer en meer gestalte.”

Groei in Co-Ondernemers

De formule van de Co-Ondernemers, waarin ondernemers in hun bedrijfsvraagstukken worden bijgestaan door ondernemers met specifieke expertise, slaat aan. Erik Brink van de Co-Ondernemers legt uit: “Onze zoektocht naar nieuwe Co-Ondernemers heeft recent o.a. de komst van Jeroen Hellemans opgeleverd, die zijn standplaats kent in het westen van het land. Hetzelfde gold al voor Peter Klaver. Daarmee neemt ons netwerk in het midden en westen van het land ook toe, dus is het logisch dat we bij een toenemende klantvraag ook meebewegen. Het is een mooie stap in de groei en uitrol van onze formule en we verwachten binnenkort ook weer nieuwe Co-Ondernemers toe te kunnen voegen”.

Overeenkomsten Co-Ondernemers dna

Stuk voor stuk bestaan de Co-Ondernemers uit ondernemers die een paar dingen in hun dna gemeenschappelijk hebben: samenwerken, vertrouwen wekken en elke dag beter worden in wat je doet. Iedere Co-Ondernemer brengt zijn of haar eigen unieke expertise mee en kan op zijn of haar manier ondernemers in het MKB bijstaan met bedrijfsadvies. Dat kan advies betekenen op gebied van financiering, bedrijfsvoering, (interim)-management, logistiek, marketing, data-analyse, commercie, hrm, communicatie en verandermanagement. Elke Co-Ondernemer brengt zijn of haar eigen netwerk en ervaring mee. En samen staan de Co-Ondernemers klaar om elke ondernemersuitdaging te tackelen.

The Grid Utrecht

Specifieke vraag? Neem contact op.

Ons team staat je graag te woord.

Contact Form

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.