Financiële
Co-Ondernemer gezocht

Vanwege een flinke groei zoeken Peter, Erik, Hanneke, Peter, Jelmer, Arnoud, Coriet, Jeroen, Karin en Mariska naar een nieuwe financieel onderlegde Co-Ondernemer.

Co-Ondernemers bekommeren zich om hun opdrachtgevers. Waarom? Omdat het bij ondernemersuitdagingen altijd over mensen gaat. Wij zien in ieder mens een uitdaging. En zoeken nu een nieuwe Co-Ondernemer met een financieel profiel om zich bij ons aan te sluiten die hetzelfde DNA heeft. Om langdurig te gaan samenwerken.

Co-Ondernemers gaan zij-aan-zij met de ondernemer aan het werk. Zo leggen we potentieel bloot. Want we zijn zelf ook ondernemers -ieder in ons eigen vakgebied- en kennen het klappen van de zweep. We bieden bedrijfsadvies vanuit het hoofd en het hart om ondernemers en zijn/haar onderneming vooruit te helpen. En werken we samen als Co-Ondernemers om onze verzamelde kennis en ons netwerk te versterken en verbreden. Ons team heeft veel expertises: van financiële tot bedrijfskundige ervaring, van sales en marketing tot HR.

Dit ben jij

Dit is het profiel waarin jij jezelf herkent

 • Bij voorkeur ben je al een aantal jaren een zelfstandig ondernemer met een financiële achtergrond en expertise;
 • Ben je echter nu nog in loondienst en kriebelt het al een tijd om de switch te maken, dan is deze vacature zeker ook voor jou!
 • Bij voorkeur heb je al ervaring in het adviseren en coachen van ondernemers/dga’s in het MKB op financieel gebied;
 • Je kan zelfstandig ondernemers begeleiden en adviseren;
 • Je begrijpt dat jouw financiële advies voor ondernemers een vraagstuk kan zijn met bedrijfskundige impact. Daar kunnen jouw toekomstige Co-Ondernemers de ondernemer parallel in begeleiden/ondersteunen. Zo helpen we de ondernemer echt stappen verder.
 • Je bent iemand die dingen niet nodeloos ingewikkeld maakt of houdt, maar de ondernemer helpt met oplossingen die werken;
 • Je begrijpt dat er in elke onderneming een unieke bedrijfsdynamiek heerst en weet daar voorbeelden van te benoemen;
 • Je bent zowel mensgericht als oplossingsgericht en hebt vaker groei- of reorganisatietrajecten bij bedrijven begeleid;

Dit geldt voor ons allemaal

Dit is voor elke Co-Ondernemer belangrijk

 • Je hebt ondernemen in je bloed zitten: je hebt immers niet voor niets ooit die stap naar het ondernemerschap gemaakt of je merkt dat je de stap heel graag wilt maken.
 • Je bent iemand die naast de ondernemer staat en gelooft in de waarde van helpen;
 • Je kent je eigen grenzen als het gaat om je kennis en kunde;
 • Je bent bereid je commitment te geven aan de Co-Ondernemers-formule, waarbij je ook als zelfstandig ondernemer actief blijft;
 • Je wil, net als wij, elke dag beter worden in wat je doet.

Ben jij die nieuwe Co-Ondernemer?

Ben je nieuwsgierig naar wat het Co-Ondernemerschap jou te bieden heeft? Kijk eens rond op www.co-ondernemers.nl of volg ons op Linked In en oriënteer je. Wij zijn vooral nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. En als jij dat ook bent, reageer dan op deze kans.

Stuur je motivatie en je track-record naar Peter Klaver (peterklaver@co-ondernemers.nl)
of stuur deze naar Erik Brink (erik@co-ondernemers.nl).
Meer weten over de functie? Bel Peter (06-18118104) of Erik (06-53186942).

Met ondernemende groet,
De Co-Ondernemers

Peter, Erik, Hanneke, Peter, Jelmer, Arnoud, Coriet, Jeroen, Karin en Mariska

Wil je deze pagina delen in je netwerk of op sociale media? Maak gebruik van de buttons hieronder.