Logo De Co-Ondernemers

Logistieke puzzels

Donderdag 06 juni 2019

Er zijn vele logistieke puzzels die binnen jouw bedrijf aan bod kunnen komen. In alle soorten en maten. Wil je de productiviteit binnen jouw warehouse verbeteren? LEAN introduceren? Een nieuw WMS selecteren en in gebruik nemen? Bepalen welke pakkettenvervoerder de beste partij voor jou is? Groeit jouw bedrijf zo hard dat er een nieuwe (grotere) logistieke oplossing moet komen? Wil je jouw transportstructuur onder de loep nemen? De ene puzzel bevat een handvol stukjes maar heeft gekke vormen, de andere heeft zo veel stukjes dat het niet eens op een tafel past.

Bij de Co-Ondernemers houden er we van. Jou helpen met ondernemersvragen, van herfinanciering tot voorraadoptimalisatie. Van het beter betrekken van personeel tot het oplossen van logistieke puzzels. Zo hebben we bijvoorbeeld de expertise en kennis in huis om jou als ondernemer te helpen bij de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. En om elk soort logistieke puzzel succesvol te maken. De uitdaging om alle verschillende soorten stukjes in elkaar te laten vallen. Dat doen we met passie. Gericht op het vraagstuk én de ondernemer. Hoe? We geven graag wat voorbeelden!

Nieuw WMS

Momenteel helpen we een ondernemer een nieuw WMS te implementeren. Daarbij bepalen we samen wat de impact is op de meest uiteenlopende fronten en wat belangrijk is om te veranderen binnen het bedrijf om het nieuwe WMS zo goed mogelijk te laten functioneren. Een nieuwe inzetplanning, introduceren van een dagelijkse kick-off met de medewerkers, een workshop om de gewenste nieuwe werkwijze te doorleven… het zijn allemaal elementen die voorbij komen.

Logistieke puzzels? De Co-Ondernemers helpen je graag!Advies en begeleiding

Bij een andere relatie helpen we om de voorraadpositie te reduceren. We adviseren hoe de klant heldere inkoopafspraken kan maken met leveranciers, zodat bijvoorbeeld aansprakelijkheden beter worden vastgelegd. Weer een andere puzzel die we momenteel gaat over de vraag hoe een ondernemer zijn logistiek het beste kan inrichten: zelf blijven doen of uitbesteden? Uitbesteden, wat betekent dat dan allemaal? En hoe ziet een overgangstraject er dan uit? We helpen om een helder beeld te geven van de voor- en nadelen en begeleiden de ondernemer in de te zetten stappen.

Wat is jouw puzzel?

Wat de puzzel ook is, er is altijd een manier om hem op te lossen. Heb jij ook een logistieke puzzel… of een ander vraagstuk? We denken graag met je mee en helpen je om de beste oplossing te realiseren. Je kunt ons bereiken op 088-0507035 of per mail via info@co-ondernemers.nl. We maken graag kennis!