Logo De Co-Ondernemers

Samenwerken is een dynamisch proces

Jij bent als ondernemer welkom met ál je vragen. Specifieke vragen op financieel of organisatorisch gebied zijn veelal de aanleiding voor een eerste gesprek. Vaak leidt dit dan tot een blijvende relatie tussen een ondernemer en de Co-Ondernemers. Juist omdat we ook met structurele ondersteuning van waarde kunnen zijn.

We gebruiken verschillende modellen en tools. Waar nodig zetten we partners in. Jij als ondernemer behoudt áltijd de regie en bepaalt zelf het tempo. Geef jij maar aan welke zaken je wilt aanpakken en wanneer. Dan laten wij je weten hoe dat het beste kan.

Plan van aanpak (INK-model)

Als de Co-Ondernemers baseren wij onze werkwijze op het INK-model. Het geeft verregaande inzichten in de prestaties en kwaliteiten van organisaties. Aan de hand van het INK-model stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Werken met zo’n plan levert een dynamisch proces op. Ieder kwartaal nemen we het met je door. Invulling en uitvoering is met elke ondernemer weer anders. Vanuit de basis goed gestructureerd, maar in de praktijk altijd maatwerk dus.

Financieel Dashboard

Wij ontwikkelden zelf een ‘financieel dashboard’. Geheel naar onze eigen wensen aan de hand van de ervaringen in de ondernemerswereld. Dit systeem geeft de mogelijkheid om samen met jou aan de knoppen te draaien. Zo is vooruit te kijken naar de consequenties van voorgenomen acties. Dat betekent empowerment van jou als ondernemer. Het versterkt je ondernemerskracht zodat je (weer) regie over de zaak hebt én houdt!

Actielijst

Wat cruciaal is om vooruitgang te boeken? Overzicht en controle over de afspraken die jij als ondernemer maakt. Met jezelf, met ons. Vandaar dat wij van onszelf en van jou verwachten dat je werkt met een overzichtelijke actielijst. Is dit lastig? Dan helpen we je erbij.