Bedrijfsadvies is de vraag stellen

We staan klaar om impact te maken.

Wij bekommeren ons om onze opdrachtgevers.

Waarom? Omdat het bij ondernemersuitdagingen altijd over mensen gaat. Ook als de uitdaging geen ondernemer betreft. Wij zien in ieder mens een uitdaging. Gaan zij-aan-zij met de ondernemer aan het werk. Zo leggen we potentieel bloot. Want we zijn zelf ook ondernemers en kennen het klappen van de zweep. Dus bieden we bedrijfsadvies vanuit het hoofd en het hart om ondernemers en zijn/haar onderneming vooruit te helpen.

 

Ontmoet hier het team van Co-Ondernemers. Stuk voor stuk ondernemers die een paar dingen in hun dna gemeenschappelijk hebben: samenwerken, vertrouwen en elke dag beter worden in wat je doet. Iedere Co-Ondernemer brengt zijn of haar eigen unieke expertise mee. En ieder zijn of haar eigen netwerk. Klaar om elke uitdaging te tackelen.

Partner/Co-ondernemer

Peter Meirik

Expert in het financieel gezond maken van de onderneming, herstructureren en reorganiseren van bedrijven en in het persoonlijk begeleiden en/of coachen van ondernemers.

Partner/Co-ondernemer

Erik Brink

Specialist in bedrijfsorganisatorische advisering met veel ervaring in verandermanagement. Bewezen track-record in interim-management, coaching/talentmanagement en teamontwikkeling.

Partner/Co-ondernemer

Peter Klaver

Bedrijfskundig specialist, expert in het begeleiden van verbetertrajecten. Echte ‘bouwer’ met als motto elke dag een stapje beter.

Co-ondernemer

Hanneke Oude Elberink

Daadkrachtig projectleider op het gebied van financiële vraagstukken met aandacht voor het verhaal achter de cijfers.

Co-ondernemer

Jelmer Rumathé

Expert op het gebied van logistieke optimalisatie. Data gedreven. Specialist inzake selectie- en implementatietrajecten van WMS, TMS en ERP.

Co-ondernemer

Jeroen Hellemans

Hands-on persoonlijkheid met veel realisatiekracht, analytisch en pragmatisch, klant- en resultaatgericht, communicatief en sociaal bijzonder sterk.

Co-ondernemer

Jeroen Tromp

Jeroen heeft bewezen kennis, kunde en ervaring om MKB-ondernemingen succesvol digitaal te ’transformeren’.  Met het vermogen om de wisselwerking tussen operationele en financiële processen te optimaliseren.

Co-ondernemer

Klaas de Win

Ruime ervaring binnen Logistiek en Supply Chain. De combinatie van analytisch vermogen, proceskennis en managementvaardigheden maken dat Klaas snel een succesvol verbetertraject in gang kan zetten.

Co-ondernemer

Inge Rikmanspoel

Bedrijfskundig specialist. Veel ervaring in het begeleiden van verbetertrajecten, waaronder selectie- en implementatietrajecten WMS/ERP/TMS. Daarnaast ook expertise in het begeleiden van migraties (nieuwbouw).

Co-ondernemer

Coriet Klooster

Bedrijfskundig expert met Lean expertise. Analytisch scherp, weet de vertaling te maken van visie naar actie. Begeleidt ondernemingen op duurzaamheidsvraagstukken.

Junior Co-ondernemer

Joris van Lith

Scherpe denker met affiniteit met cijfers en hierbij in staat heldere analyses te doen die praktische toepasbaar zijn. Sociale en betrouwbare teamspeler. Sterk in het in kaart brengen van processen.

De mens centraal stellen in bedrijfsadvies aan ondernemers.

Soms heb je als ondernemer meer aandacht voor bepaalde eigenschappen dan andere. Co-Ondernemers helpt jou om je vaardigheden te ontwikkelen die je helpen van jouw bedrijf een succes te maken.

Neem contact op
Onze eigenschappen
  • Leiderschap
  • Probleemoplossend vermogen
  • Risicobereidheid
  • Flexibiliteit
  • Zelfmotivatie
  • Visie

Werken bij Co-Ondernemers geeft groei voor persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende baan.

Bekijk alle vacatures