Je kunt als ondernemer echt niet alles alleen

Over sommige onderwerpen wil je kunnen sparren.

Dan ga je op zoek naar versterking op die onderwerpen

Een ondernemer excelleert op zijn vakgebied en expertise. Thema’s waarvan je weet dat die veel extra resources, tijd en energie van jou en je organisatie gaan vergen, of onderwerpen die gewoon verder van je af staan, krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Hieronder beschrijven we een aantal voorbeelden. Herkenbaar? Wij laten je ook graag aan tafel zien wat wij dan voor jou kunnen betekenen.

Verhalen en inspiratie, altijd gericht op ondernemen, bedrijfsadvies en beter worden in wat je doet.

We staan voor je klaar

Partner/Co-ondernemer

Erik Brink

Specialist in bedrijfsorganisatorische advisering met veel ervaring in verandermanagement. Bewezen track-record in interim-management, coaching/talentmanagement en teamontwikkeling.

Partner/Co-ondernemer

Peter Meirik

Expert in het financieel gezond maken van de onderneming, herstructureren en reorganiseren van bedrijven en in het persoonlijk begeleiden en/of coachen van ondernemers.

Co-ondernemer

Klaas de Win

Ruime ervaring binnen Logistiek en Supply Chain. De combinatie van analytisch vermogen, proceskennis en managementvaardigheden maken dat Klaas snel een succesvol verbetertraject in gang kan zetten.

Partner/Co-ondernemer

Peter Klaver

Bedrijfskundig specialist, expert in het begeleiden van verbetertrajecten. Echte ‘bouwer’ met als motto elke dag een stapje beter.