Vacature

Vacature Junior Adviseur / Consultant

Locatie: Centraal Nederland / Utrecht

Heb je recent succesvol jouw studie afgerond en ben je op zoek naar een baan waar je meteen impact kunt maken in bedrijfskundige of financiële optimalisatietrajecten? Zou je graag in een projectteam aan de slag willen gaan waarbij je verantwoordelijkheid krijgt om bepaalde resultaten te behalen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Co-Ondernemers is een bedrijfsadviesbureau, gespecialiseerd in advisering binnen het MKB (Midden- en Kleinbedrijf). We zijn een club zeer gedreven adviseurs met verschillende disciplines: marketing-, HR-, Finance- en bedrijfskundig advies. Onze doelgroep is de ondernemer die met een managementvraagstuk zit: hoe kan ik de volgende stap zetten met mijn bedrijf? Dat klinkt divers en dat is het ook en dat maakt ons werk zo leuk! De ene keer krijgen we een vraag om een WMS/ERP-selectie en implementatie te begeleiden. De andere keer worden we gevraagd om een service-propositie (b.v. ‘het afleveren en installeren van onze producten’) te verbeteren omdat het niet efficiënt gebeurt of omdat er veel fouten worden gemaakt.

Onze kantoorlocaties zijn Almelo en Utrecht. De opdrachtgevers bevinden zich in geheel Nederland, met nadruk op Oost- en Centraal Nederland. We zitten veel op locatie bij ondernemers.

Vanwege de groei die we doormaken, zijn we op zoek naar Junior Adviseurs/Consultants. Als Junior krijg je de mogelijkheid om in een enerverende omgeving ‘het vak’ te leren: de ondernemer of de directie van een bedrijf begeleiden in optimalisatietrajecten. Je doet dit altijd samen met een senior adviseur/partner die het totale project begeleidt. Jij kunt als deelprojectleider of als projectteamlid van grote toegevoegde waarde zijn.

Functie-eisen

Waar bestaan jouw taken uit? Waar jij sterk in bent! We zoeken toppers in de volle breedte van onze advisering: van het maken van BI-rapportages tot het opzetten van logistieke werkwijzen, van het inzichtelijk maken van financiële rapportages tot het begeleiden van WMS/ERP-implementaties. Van het maken van een marketingplan voor een directie tot het creëren van optimale routes voor monteurs. We snappen dat je niet alles in huis hebt, daarom zoeken we ook meerdere adviseurs. Dus je hoeft geen schaap met vijf poten te zijn, maar juist een goede, gedreven specialist die een gedeelte van onze advisering op zich zou kunnen nemen.

Wat bieden we

en zeer afwisselende baan, zoals je ook al kan zien aan de functie-eisen. Je zal vooral aan de slag gaan met projecten waar je affiniteit mee hebt, maar als we gezamenlijk zien dat je jouw kennis en ervaring kunt verbreden op andere gebieden, dan bieden we je graag die kans. Onze ondernemers bevinden zich in verschillende branches: van B2C E-Commerce tot groothandel, van kantoorinrichter tot producent van bouwmateriaal. De branche is voor ons minder relevant dan de ondernemersvraag: elke optimalisatie heeft qua aanpak een rode draad waar we ons in onderscheiden.

 

Je beschikt over
 • Enthousiasme en de drive om er met het team iets moois van te gaan maken!
 • 0 tot 3 jaar werkervaring.
 • De wil om te leren, de ‘brains’ om direct iets toe te voegen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, zodat je in staat bent om de klant van goed advies te voorzien.
 • Een relevante afgeronde HBO-of WO-opleiding, zoals Bedrijfskunde of Economie.

 

Bij voorkeur heb je kennis op één of meer van de onderstaande onderwerpen:

 • Microsoft 365. Kennis van Power BI is een mooie bonus.

 

Voldoe je niet volledig aan het functieprofiel? Of ben je juist overgekwalificeerd? Kijk dan even bij onze andere vacature voor Medior. Je kunt ook contact met ons opnemen. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Arbeidsvoorwaarden

Maandsalaris

Min €2.500 – Max. €3.000 (bruto)

Dienstverband

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Contractduur

1 jaar met uitzicht op vast

Minimaal aantal uren per week

32

Maximaal aantal uren per week

40

Locatie

Hybride. Je kunt aan het werk op de locatie Almelo of Utrecht, maar vaak zit je ook (samen met een collega) op locatie bij een ondernemer.

 

Heb je een bedrijfskundige of financiële opleiding afgerond en zou je graag als adviseur/consultant willen starten, neem dan contact met ons op!

 

Overige arbeidsvoorwaarden

De Co-Ondernemers is een professionele en resultaatgerichte werkgever die actief is binnen het MKB waar de dynamiek groot is. Je werkt aan inhoudelijke, interessante en relevante projecten: onze klanten schakelen ons in omdat wij de expertise hebben om een gevraagde verbetering te kunnen realiseren. Jouw werk heeft direct impact op de ondernemer en het bedrijf en de medewerkers. Naast deze inhoudelijke uitdagingen kun je rekenen op:

 • Een prettige werkplek in Utrecht en/of Almelo.
 • Een salaris o.b.v. kennis en ervaring/
 • Volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer of een km-vergoeding.
 • Een tijdelijk contract voor een jaar met een 32-36-urige werkweek met daarna de mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren; werktijden zijn in onderling overleg.
 • Een werkgever die veel waarde hecht aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en je daarvoor tal van mogelijkheden biedt.
 • Goede faciliteiten, een gezellig bedrijfsrestaurant en op meerdere momenten per jaar een teamuitje.

Geinteresseerd? Reageer direct!

Werken bij

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.